marți, 10 iunie 2014

Iubitule,va trebui sa mai astepti...

Iubitule,
Va trebui sa ma mai astepti , va trebui sa amanam intalnirea noastra . Nu va mai avea loc toamna sau sau cel tarziu la inceputul primaverii viitoare asa cum speram ci mult mai tarziu , poate intr-o alta toamna , poate la un alt inceput de primavara .
O spun cu reget in suflet , stiu ca poate voi regreta decizia asta mult timp de acum inainte ,dar raman aici ,apoi voi pleca departe .
Vreau sa te intalnesc si sigur ca in momentele in care voi sta singura ma voi gandi ca daca as fi luat decizia de a fi plecat atunci as putea fi in bratele tale . Voi regreta si ma voi ghemui din nou in pat intre cele doua perne , ca intotdeauna sunt doua , pentru ca noi suntem doi, am o perna si pentru tine .
O sa imi fie dor . O sa imi fie foarte dor de tine , dar trebuie sa inteleg si trebuie sa inteleg ca intre noi nu o sa fie decat o distanta temporala . Renunt la tine acum cu gandul si cu frica ca te-as putea pierde , iar totul sa se termine cu un "Ce ar fi fost daca..." . Nu vreau sa ne pierdem , nu vreau sa gresim , vreau doar sa avem rabdarea ca timpul sa ne anunte cand a venit momentul potrivit . Cand va veni acel moment nu conteaza unde ai fost sau unde am fost , tot ce va conta e ca suntem amandoi acolo .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu